Novelite, corpuri si surse de lumina moderne

Adaugat de Shop 13.04.2018 0 Comentariu

Novelite

 

 

 

 

 

ELBI a dezvoltat în urmă cu 5 ani brandul Novelite. Scopul brandului Novelite este propunerea soluţiilor electrice şi de iluminat moderne, care acoperă nevoile consumatorilor şi îndeplineşte standardele impuse la preţuri accesibile.


În acest moment, tehnologia becurilor cu LED reprezintă cea mai nepoluantă şi eficientă metodă de iluminat, atât pentru instituţii și companii cât şi pentru uz casnic. Acestea au un consum scăzut de energie, gradul de luminozitate este ridicat, iar durata de viaţă este de până la 5 ori mai mare faţă de becurile clasice.

LED-urile pot fi funcţionale până la 50.000 ore şi folosesc cu până la 75% mai puţină energie comparativ cu becurile clasice. Preţul ridicat al acestei noi forme de iluminat au determinat cumpărătorii să rămână la opţiunea becului economic, deşi pe termen lung această alegere duce la costuri mai mari şi afectarea mediului înconjurător. Novelite doreşte eliminarea aceste prejudecăţi şi vine în ajutorul clientului, dorind ca în timp să devină prima opţiune în materie de instalaţii şi echipamente de iluminat cu LED.

 

 

Lasa un comentariu